Loading...
Toppturer2023-10-12T11:51:21+00:00

TOPPTUR I KITTELFJÄLL

Med våra guider hittar du Kittelfjälls mest storslagna vyer, gömda pärlor och kul åkning som passar just dig!

En topptursdag med guide är det bästa sättet att uppleva Kittelfjäll oavsett om du är van toppturare eller om det är första gången du ger dig ut på fjället. Med stighudar under skidorna, splitboard eller snöskor om du hellre vill åka snowboard, klättar vi uppför bergssidorna, mot storslagna vyer. Vi njuter av att vara ett med naturen och en del av det lugn som bara fjällen kan erbjuda. Våra guider tar dig till Kittelfjälls vackraste platser och bästa åk.

Letar du orörd snö? Branta eller böljande långa åk? Vill lära känna området? Utvecklas i din offpiståkning? Vår guide skapar en oförglömlig dag utifrån dina och gruppens önskemål och erfarenheter. Unna dig en dag i fjällets lugna sällskap med kul offpiståkning i orörd snö!

HELDAGSTUR

Gruppstorlek: 2-8 personer
Kostnad: 1950kr/person/dag.

Det är möjligt att boka exklusiva heldagsturer, där endast du eller de personer du bokar för deltar tillsammans med vår guide. Det är också möjligt att boka flerdagsturer. Hör av dig med förfrågan till info@kittelfjalladventure.se så återkommer vi med prisuppgift utifrån aktuella önskemål.

Lån av lavinryggsäck, spade, sond och transceiver ingår, samt genomgång av hur säkerhetsutrustningen fungerar.

Våra guider är utbildade fjälledare och har guidat i Kittelfjäll under många år. Flera av dem är uppvuxna i byn, har guidat här sedan 90-talet och har ett förflutet som proffsåkare. Alla våra guider är vidareutbildade inom snö- och laviner, sjukvård och räddning. De är experter på att hitta Kittelfjälls bästa åkning för dagen och med dem kan känna dig trygg på fjället.

Läs mer om våra guider under fliken OM OSS

NYHETER

Följ med oss in i vår verksamhet – här hittar du artiklar om sånt vi gör och intervjuer med personer som har varit med på våra turer, kurser och andra aktiviteter. Du får träffa våra guider och lavinexperter som jobbar med Naturvårdsverkets lavinprognoser.

Till toppen