Blog

Dag 2

 

IMG_4597

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Orrensjö anslöt till frukosten i morse. Hon tog sig tillfället i akt att berätta om sig själv och sin resa dit hon är idag. Sara är en av Sveriges mest framgångsrika extremskidåkare, så hon hade en del att dela med sig av till tjejerna. Bland annat hur viktigt det är att tro på sig själv och bara åka ut och köra. Sara och resten av ”Generation flinga” gjorde världens första skidfilm med bara tjejer. “Catch us if you can.”

IMG_4651    130420 kittelgirls44

Efter Saras inspirerande ord var det dags knyta ihop säcken av SLAO 0, då tjejerna gick ut och tränade på att söka med transceivers, samt hur man blåser upp en ABS-säck.

 

IMG_4429   IMG_4656.psdny

Därefter var det äntligen dags att ge sig ut i backen. Det hanns med att åka några åk innan det var lunchdags och först efter lunch inträffade magin.En del av gruppen åkte heliski, och när de kom tillbaka därifrån kunde man nästan ta på euforin som de utstrålade.

 

IMG_4374  IMG_4424

Det andra gänget tränade på att droppa i ravinen Storgrova och avslutade med lite lek i parken.Mycket glada och nöjda tjejer lyssnade sedan på bandet på afterskin innan de gick hem en snabbit för att fräscha till sig lite inför kvällens avslutningsmiddag.

I morgon blir det topptur!